0 Pena s mliečnej čokolády-ako krém do torty 200g mliečnej čokolády 100ml tekutej šľahačky 100ml šľahačky,ktorú vyšľaháme Čokoládu a tekutú šľahačku zohrejeme,kým sa nám čokoláda nerozpustí.Odstavíme a do chladného vmiešame vyšľahanú šľahačku. Odoslať e-mailomBlogovať!Zdieľať v sociálnej sieti XZdieľať v službe FacebookZdieľať v službe Pinterest Popular Posts Švédsky tvarohový koláč Mletý bravčový rezeň so syrom Mexický guláš Domáce karamelové Salko Medovníčky-hneď mäkké-OD RADMILKY Čokoládovo-perníkový koláč Marhuľové šišky Baklava Zebrový cheesecake Plnené kokosky Labels List Bábovky Koláče Muffiny Pečivo Pralinky Recepty Rolády Slané-šaláty nátierky.. Torty Varenie Vianočné a veľkonočné pečenie Zákusky Blog Archive ► 2015 (12) ► októbra (1) ► mája (3) ► apríla (1) ► marca (5) ► februára (2) ► 2014 (32) ► októbra (1) ► septembra (2) ► augusta (10) ► júla (2) ► júna (4) ► apríla (4) ► februára (5) ► januára (4) ► 2013 (43) ► decembra (7) ► októbra (1) ► septembra (1) ► júla (3) ► júna (1) ► mája (4) ► marca (8) ► februára (7) ► januára (11) ▼ 2012 (106) ► decembra (17) ► novembra (8) ► októbra (6) ► septembra (1) ► augusta (10) ► júla (6) ► júna (3) ► mája (1) ▼ apríla (9) Mletý bravčový rezeň so syrom Černohorský rezeň Mliečna poťahovacia hmota. Pena s mliečnej čokolády-ako krém do torty Čokoládová poleva,ktorá nepopraská Mokrý čokoládový koláč Veľkonočný pletenec. Pikantný jahodový krém. Čokoládový pudingový krém. ► marca (4) ► februára (40) ► januára (1) Používa službu Blogger. Vyhľadávať v tomto blogu