Krémeš

400 až 500g lístkového cesta
1l mlieka
3 Zlaté klasy
9PL kryštálového cukru
3 vajcia
250g masla
4ks vanilkového cukru
500ml šľahačky
stužovač šľahačky(nemusí byť)
čokoláda

Cesto rozdelíme na dve časti,ktoré rozvaľkáme na pláty,ktoré poprepichujeme vidličkou a dáme piecť na vrch plechu(opačne otočený plech).Pečieme pri 180°C asi 10 minút.
Krém:V studenom mlieku v asi 8dcl,rozmiešame žĺtka a kyštálový cukor,dáme variť,keď začne vrieť prilejeme zlatý klas rozmiešaný vo zvyšnom mlieku.Uvaríme klasicky na hustý puding.Z bielkov ušľaháme tuhý sneh,ktorý vmiešame do horúceho pudingu.Necháme za občasného premiešania vychladnúť.Maslo vymiešame s dvoma vanilkovými cukrami a po častiach pridávame vychladnutý puding.Vyšľaháme šľahačku s dvoma vanilkovými cukrami.Na jeden plát natrieme najskôr pudingovú plnku,na ňu rozotrieme šľahačku.Druhý plát najskôr potrieme čokoládovou polevou,nakrájeme na štvorce,ktoré potom naukladáme na šľahačku.Necháme stuhnúť aspoň 3 hodiny a papáme.