Tvarohová "krémeška"

400g lístkového cesta
Plnka:
500-600g tvarohu
0,5l mlieka
5 žĺtkov
6PL práškového cukru
1vanilkový cukor
2 Zlaté klasy
Sneh:
5 bielkov
5PL kryštálového cukru


Lístkové cesto rozvaľkáme na rozmer o málo väčší ako plech.Prenesieme na suchý plech tak,aby okraje trošku prečnievali.Cesto poprepichujeme vidličkou,aby nám pri pečení "neskopcovatelo".Nachystáme si plnku.Žĺtka oddelíme od bielok a pridáme k tvarohu,rovnako práškový a vanilkový cukor.V druhej nádobe si odmeriame mlieko a pridáme Zlatý klas.Bielka si odložíme bokom na neskôr.Tvaroh,cukor a vajíčka spolu vymiešame.V druhej nádobe vymiešame v mlieku Zlatý klas.Mlieko vlejeme do tvarohovej plnky a poriadne spolu mixujeme ponorným mixérom do hladka.Plnku vylejeme na lístkové cesto.Dáme upiecť cca 30 minút na 170°C.Vyšľaháme tuhý sneh,do tuhého zašľaháme kryštálový cukor.Rovnomerne natrieme na upečený koláč.Dáme naspäť do horúcej rúry na cca 10 min.,kým nám sneh mierne nezhnedne.