Filigrány

Sú to čokoládové ozdoby na torty,semifredy,ale aj poháre či iné zákusky.Dlho som sa trápila ako na to,ale je to celkom jednoduché a teraz ich zvládne moja dvanásť ročná dcéra.
potrebujete cukrársku polevu,buď tú čo sa dáva rozpustiť v sáčku do vody,alebo čokoládu na varenie,alebo akúkoľvek čokoládu.Treba ju rozpustiť vo vodnom kúpeli BEZ TUKU,alebo po pár sekundách v mikrovlnke,pri tom pozor,treba premiešavať cca po 15 sekundách aj keď bude ešte tuhá.Najlepší spôsob akým sa vyrábajú je ten,že si nakreslím,alebo vytlačím na papier vzory aké chcem.papier vložím do euroobalu,alebo klasického obalu na vysvedčká a už len obkreslujem.najvhodnejší je cukrársky sáčok,ale može byť aj klasický mikroténový do ktorého si urobíme malú dierku.Potom už len necháme stuhnúť.